1 1457367 1510402Після позитивної відповіді від CITEС левиць можна буде перевезти до південноафриканського реабілітаційного центру.

Міжнародний фонд захисту тварин збирається перевезти трьох левиць із приватного звіринця "Білаки" поблизу Самбора до реабілітаційного центру в Південній Африці. Про це повідомляє Depo.Львів.

Активісти фонду вже проінформували про завершення другого етапу вакцинації тварин. Документи про вакцинацію надішлють юристам, які перевірять їх відповідність конвенції про міжнародну торгівлю та обмін рідкісними видами флори і фауни СІТЕС.

Після позитивної відповіді від CITEС левиць можна буде перевезти до південноафриканського реабілітаційного центру.

Упродовж цього часу представники фонду доглядатимуть за трьома левицями з Самбора, а також за левеням на ім'я Натан, яке утримували в Хмельницькому. Левеня також збираються забрати до реабілітаційного центру.

"Ми вперше відвідали зоопарк біля Самбора минулого року, коли готувалися до перевезти звідти до реабілітаційного центру двох бурих ведмедів. Тоді я спитав власника зоопарку, чи готовий він передати на реабілітацію також левиць. Коли власник погодився, ми почали процес підготовки документів", - розвповів ZAXID.NET директор українського офісу The Lawrence Anthony Earth Organization Лайонел Де Ланґе.

Поки що доглядом тварин займаються активісти.