sereda01З 30 січня почався другий етап конкурсу для тих, хто хоче служити у поліції. Він триватиме до 7 лютого – це тестування. Про це під час брифінгу розповів начальник ГУ Нацполіції у Львівській області Валерій Середа, інформує Дивись.Інфо.

«Тестування складається з двох частин. Перша – це оцінка рівня аналітичного логічного мислення і друга – оцінка професійних знань. Фактично кожен тест складається із 60 запитань. Час на проходження – 60 хвилин, тобто хвилина на одне запитання. І кожна правильна відповідь на тестове завдання оцінюється в один бал», – сказав Валерій Середа.

За його словами, щоб стати учасником третього етапу конкурсу – це буде медичне обстеження, – треба набрати з кожного тесту не менше 25 балів. Якщо людина не набирає, вона до наступного етапу не допускається.

«За три дні на тестування було запрошено 140 кандидатів. 135 взяли участь у тестуванні, з них 103 пройшли, 32 набрали менше 25 балів і, відповідно, не допускаються до наступних етапів конкурсу.

«Ті, хто пройшов тестування, отримують скерування на медичне обстеження. Після чого вони вже будуть проходити фізичні випробування», – сказав Валерій Середа.