banderykobzДілянку тротуару вулиці Бандери, навпроти головного корпусу Львівської політехніки, облаштують відповідно до проекту «Вулиця для всіх». Про це розповів директор ЛКП «Інститут міста» Олександр Кобзарев, повідомляє Твоє Місто.

«Проект «Вулиця для всіх» триває. На площі перед Органним залом змінилося освітлення та будуть виконані деякі роботи з облаштування простору. Окрім того, через дорогу, навпроти Політехніки, буде облаштована частина тротуару так, як вона передбачається проектом, щоб продемонструвати, яким буде тротуар, якщо проект буде реалізовано. Тут не йдеться про ігнорування думки мешканців – ми просто хочемо показати, як проект виглядав би у реальності», – сказав він.

За його словами, загальна довжина оновленого тротуару не перебільшуватиме 50 метрів. Ця ділянка матиме кишені для стоянки автомобілів, також там буде перекладена плитка.

Нагадаємо, 26 листопала громадські слухання відхилили проект реконструкції вулиці Бандери «Вулиця для всіх». У березні у Львові створили комісію з реконструкції вулиці Бандери.