1 0000 fd3ddbe8d06ea4835b166d42a862757aУ Стрию організовують благодійну фото/відео зйомку для порятунку 2-річного Ярослава Мілойчікова. Про це на своїй сторінці у Фейсбук пише журналіст, оператор Андрій Кипеняк, передає Діловий Стрий.

За його словами, суть акції полягає в тому, щоб молодята, які хочуть відзняти весілля або отримати фотосесію  можуть звернутися до нього, а кошти перерахувати мамі хлопчика.

«Скільки коштує життя дитини? На що кожен з нас готовий піти заради здоров'я свого малюка? Здається життя дитини безцінне. Але це не так… Є хлопчик, Ярославчик. Для того, щоб він був здоровим потрібні гроші. Великі гроші. Мама Ярославчика Ірина Мілойчікова більш за все на світі хоче побачити свою дитину здоровою. Я вирішив трішки допомогти. Отож, хто зацікавився: якщо вам потрібен відеооператор, ви перераховуєте кошти на картку мами Ярославчика, а я відзніму вам весілля. Думаю описав зрозуміло. Деталі - в приват. Мої роботи є тут: www.zetstudio.com.ua Мій номер телефону: 096-814-36-65. Давайте спробуємо ЗРОБИТИ ДОБРО РАЗОМ!!!», - сказано в повідомленні.

До акції вже долучилися й інші фотографи та оператори Стрия.

Ярославчику Мілойчікову 2,5 роки, але через передчасні важкі пологи він не ходить і не розмовляє, оскільки був уражений головний мозок та центральна нервова система. У нього трапляються епілептичні напади і судомить усе тіло. Після таких нападів хлопчик забуває усі навички.

Хоч лікарі не давали шансів дитина вижила, але мозок майже не розвивався. У хлопчика синдром Уеста, гідроцефалія, епілептичний синдром і було дві кісти у мозку. Втім медикам вдалося забрати із мозку рідину. Поки дитина розвивається є можливість реабілітації. Такий шанс дають у Барселоні. Проте якщо не вдасться назбирати потрібну суму зараз доведеться чекати наступної черги в іспанській клініці.   

Загальна сума на 1 реабілітацію 490 000 тисяч гривень. Сума на весь курс реабілітації - 1 600 000. Для того, щоб  хлопчик мав шанс на щасливе дитинство до кінця місяця потрібно зібрати ще близько 15 тисяч доларів. 

Реквізити мами Ірини Мілойчікової 

Карта ПриватБанк 

5168 7556 2496 5493

Тел.. 0930983293