0bf5bc097f33c250825823673984474e XLКомісія Державіаслужби задовольнила усі заявки компанії SkyUp на отримання прав на польоти за 55 регулярними та чартерними маршрутами. Йдеться, зокрема, й про дев'ять нових напрямків зі Львова, повідомляє 032.ua

Згідно з результатами засідання комісії, яке відбулось 30 травня, новому українському авіаперевізнику нададуть права на польоти по внутрішніх регулярних маршрутах з Києва, Львова та Харкова до Одеси на необмежений період.

Також комісія схвалила заявки SkyUp на польоти за міжнародними регулярними маршрутами з Києва до Барселони, Ларнаки, Ріміні, Аліканте, Пальма-де-Майорки, Батумі, Бургаса, Варни, Тенеріфе, Тирани. З Харкова до Барселони, Ларнаки, Ріміні і Бургаса.

Зі Львова до Барселони і Ларнаки, із Запоріжжя до Барселони, а також з Одеси до Барселони, Ріміні, Ларнаки.

Крім того, комісія Державіаслужби рекомендувала голові відомства видати права авіакомпанії на вчинення міжнародних чартерних рейсів зі Львова в Анталію, Даламан, Бодрум, Шарм-ель-Шейх, Хургаду, Тіват.

ТОВ «Авіакомпанія Скайап»  — національний український авіаперевізник, лоукост, який розпочав свої польоти 21 травня 2018 року. Базується в Міжнародному Аеропорті «Київ» імені Ігоря Сікорського. Основні напрямки — Близький Схід, Північна Африка, Східна та Південна Європа.

Нагадаємо, 23-го березня Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького підписав угоду з однією з найбільших авіакомпаній світу Ryanair. Зі Львова буде відкрито 5 напрямків в Європу. Найдешевші квитки коштуватимуть від 10 євро, а середня вартість квитка для України буде нижчою за 40 євро.

Компанія розраховує за перший рік перевезти 1 млн українців.