sadoviy kavaВ суботу в одній з кав’ярень Львова відбулась зустріч голови політичної партії «Об’єднання «Самопоміч» Андрія Садового, лідера «Руху нових сил» Міхеїла Саакашвілі та співголови партії «Демократичний альянс» Василя Гацька.

Про це інформує 24 канал.

Як написав про цю зустріч Василь Гацько, на цій зустріч був вибудуваний діалог для обміну інформацією та тісної взаємодії.

Значно більше про подію написав Міхеїл Саакашвілі. За його словами, ця зустріч стала однією з багатьох «з метою створення широкого фронту на підтримку дострокових виборів до Верховної Ради і нового виборчого закону».

«Ми почали серію зустрічей з політичними лідерами, з метою створення широкого фронту на підтримку дострокових виборів до Верховної Ради і нового виборчого закону. Сьогодні у Львові обговорювали координацію з моїми друзями, лідерами «Самопомочі» і «ДемАльянсу». Окремо я говорив і з Анатолієм Гриценком, в наступному раунді будемо зустрічатися з ним і іншими патріотичними демократичними силами. Які б не були відмінності і нюанси, наша спільна відповідальність - покласти край барижному дерибану країни. Антиолігархічні сили почали діалог - погана новина для бариг», - написав він.