1024983 MedicalOxygenbreathingВ реанімації новонароджених ОХМАТДИТ у Львові не працює система подачі кисню. Для реконструкції потрібні кошти, яких немає. Відтак, Наталія Ліпська, керівник Благодійного фонду «Крила надії», просить усіх небайдужих долучитися до збору коштів.

«Дихай. Живи. Дихай. Живи. Дихай. Живи. Саме так, без перестанку, протягом 17 діб, коло кювезику в якому лежала моя новонароджена донечка. Вона була така малесенька, що найменші шкарпеточки не трималися на її ніжках, а памперс закривав її всю. А я дивилася на її грудну клітинку, яка ледь-ледь здригалася і думала лише одне - дихай, тільки дихай. Бо поки вона дихала, в нас був шанс, що вона таки буде жити.

Те, що я відчувала тоді, можуть повністю зрозуміти лише такі самі батьки, як я, які пройшли через реанімацію новонароджених. І напевно, такі речі можна відчути лише тоді, коли воно торкнеться особисто тебе. Бо поки не торкнеться, ти не розумієш, що це таке, коли раптом в реанімації немає чогось, що потрібно вже і негайно для порятунку саме твоєї дитини.

Потягом трьох місяців я безуспішно пробую знайти кошти на реконструкцію системи, але станом на сьогодні у нас є лише 22 % потрібної суми.

Можливо я якось не так пояснюю, а можливо люди просто не чують, бо це не торкнулося їх особисто. Але для мене дуже важливо, щоб мене почули і щоб в кожної дитини в реанімації був шанс дихати і жити. Тому я тут.

І я впевнена, що якщо кожна з мам, які пройшли через реанімацію, розкаже свою історію і пояснить, чому так важливо провести ту реконструкцію, щоб кисень був доступний дітям, то ми однозначно зможемо зібрати необхідну суму.

Мами, я прошу вас доєднатися», - звертається до всіх Наталя Ліпська, мама Іринки. якій скоро виповниться 16.

Допомогти на реконструкцію можна за реквізитами: 5169 3305 1136 7333

Звіт по збору тут goo.gl/YGSngR