zabudova01Представники Львівської міської ради провели робочу зустріч з громадськими активістами, які влаштували акцію біля мерії щодо незаконних забудов. Активісти мають напрацювати і подати перелік вимог щодо ряду об’єктів будівництва, відповідно до якого буде прийнято рішення щодо подальшої роботи для врегулювання усіх спірних питань.

З ініціативи представників Львівської міської ради сьогодні у великій сесійній залі відбулася розмова з громадськими активістами, які виступають проти незаконних забудов. Активісти озвучили перелік адрес, щодо яких висловлюють невдоволення.

В результаті розмови було прийнято спільне рішення, відповідно до якого активісти мають підготувати і надати перелік вимог і зауваження щодо незаконного будівництва у м. Львові. Відтак, буде прийнято рішення щодо подальшого формату роботи для врегулювання усіх спірних питань.

Нагадаємо, у понеділок активісти ГО «Народна дія Львів» вслід за мером Золочева розпочали голодування, аби привернути увагу і вирішити питання щодо незаконних забудов у Львові.

Самі ж активісти прокоментували так: "коротка нарада, що ми знову обіцяємо вас почути і чекаємо письмового звернення. І ми вирішимо питання з незаконними забужовами. 4 роки вже це чуємо. Головний архітектор Юліан Чаплінський демонстративно покинув нараду десь на середині".