1 supermarket111В мережі супермаркетів «АТБ-Маркет» продають товари, які не відповідають цінникам.

Підміну ціни вже не раз помічали покупці супермаркету, пише Народна правда.

«Був неприємно вражений супермаркет АТБ в місті Самбір. Взяв шампанське ціна якого на ціннику 120 грн, пробили по 145 грн. Продавець взагалі нічого сказати не могла, покликала адміністратора. Адміністратор хамськи відповів і сказав я не знаю де ви таку ціну побачили, я пройшовся з ним в алкогольний відділ і показав йому де саме я взяв це шампанське», – розповідає незадоволений покупець.

Керуючий магазину намагалася виправдатися, нібито забули перебити цінники. При цьому адміністратор сказала, щоб клієнт не влаштовував скандал, «адже 25 гривень – сума невелика».

«АТБ в місті Самбір дуже погано себе зарекомендував. А ще не розумію, чому в суботу або неділю вранці, коли люди роблять закупівлі, половина кас не працює, після 19:00 одна каса працює, дві максимум і то рідко на вимогу покупців», – додає гнівно українець.

Аналогічний випадок стався в Каневі. Покупець взяв товар за однією ціною, а на касі пробили по зовсім інший.

«Хотіла порадувати себе купівлею за акційною ціною. Товар був рекламирован в “Акційних пропозиціях” раніше. Підійшовши до каси, я була неприємно здивована, що ціну не змінено, у контейнерах з товаром всі цінники показували, що акція діє, а в касі немає. Після такої покупки залишилося неприємне відчуття. Якщо хочете привернути покупців, то поважайте їх у будьте чесні», – зазначає незадоволений клієнт «АТБ».

Роздрібна мережа компанії «АТБ-Маркет» заснована в 1993 році. Співвласниками «АТБ» в рівних частках є бізнесмени Геннадій Буткевич, Євген Єрмаков та Віктор Карачун, стан кожного оцінюється в 208 млн доларів.

В 2015-2016 рр. компанії, підконтрольні АТБ в Криму, заплатили в бюджет РФ близько 11 мільйонів доларів. Мова йде про мережі магазинів ПУД, що працюють на окупованому півострові після 2014 року.

1 91enshot 1