grybovychi smittiaВиконавчий комітет Львівської міськради на засіданні 6 лютого надав Львівському комунальному підприємству «Збиранка» функції замовника на проектування та виконання будівельних робіт на об’єкті «Комплексний проект з рекультивації полігону, с. Грибовичі Жовківського району Львівської області».

Про це повідомляє кореспондент ІА ZIK.

Згідно із рішенням, департамент житлового господарства та інфраструктури у встановленому порядку повинен передати, а ЛКП «Збиранка» прийняти проектно-кошторисну документацію на об’єкт «Комплексний проект з рекультивації полігону, с. Грибовичі Жовківського району Львівської області».

Директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Сергій Бабак пояснив, що раніше проектно-кошторисну документацію замовляв департамент житлово-комунального господарства, а замовником самих робіт було ЛКП «Збиранка»: «Для того, щоб це було в одному місці і під одним контролем ЛКП буде як замовником на проектування робіт, так і проектної документації».

Нагадаємо, 30 січня, Апеляційний суд Львова заборонив використовувати Грибовицьке сміттєзвалище, зобов’язав Львівську міську раду провести його рекультивацію і знайти земельну ділянку під новий полігон ТВП.

Зазначимо, 29 травня на Грибовицькому сміттєзвалищі загорілося сміття. Під час ліквідації пожежі під завалами опинилося і загинуло четверо людей – троє пожежників та один комунальник.