A8EjrDbjjgoeUq56quGW.w695У понеділок, 2 липня, о 19:00 год. на аварійно-диспетчерську службу ПАТ «Львівгаз» (номер 104) надійшла заявка від мешканця м. Львова, вул.Пулюя, буд.2, про присутній запах газу в під’їзді житлового будинку. Про це повідомили Форпосту у прес-службі Львівгазу.

Бригада аварійної газової служби «104», котра прибула на місце, зафіксувала витік газу в одній із квартир житлового будинку за тією ж адресою. Однак, споживач не допустив бригаду у свою квартиру.

Задля того, аби запобігти виникненню надзвичайної ситуації, фахівцями аварійної служби ПАТ «Львівгаз» було перекрито стояк в під’їзді, відтак припинено подачу газу до восьми квартир будинку. Газопостачання споживачам буде відновлено в разі допуску до всіх квартир для перевірки.

"В будинку №2 по вул. Пулюя у місті Львові через незрозумілу поведінку одного із мешканців та бездіяльність місцевих райців та немаючи бажання взяти на себе відповідальність по вирішенні проблеми залишаються без газопостачання 8 квартир в яких проживають і сім'ї з малолітніми діточками вже 3 добу. Алло владо знайди вирішення", - написав раніше користувач Анатолій Цип'ящук у Фейсбуку.