1 274527w540zc0
Фото ілюстроване
У Львові на вулиці Пулюя неадекватний чоловік забарикадивувся у власній квартирі та погрожує підірвати весь будинок.

У будинку проживає 21 мешканець, серед яких 5 дітей. 

"Продовження епопеї від 5 липня. Станом на теперішній час мешканець квартири 118 по вул.Пулюя,2 продовжує свої дії далі. Забарикадований погрожує всіх підірвати, на розмову із знайомими не йде, всіх посилає, погрожує підірвати гранатою. Без газу вже 2 тиждень залишається 8 квартир - 21 мешканець, серед яких 5 дітей", - пише Анатолій Цип′ящук у мережі Фейсбук.

Нагадаємо, 2 липня газова служба виключила газ у цілому будинку, бо неадекватний сусід не впустив бригаду до своєї квартири. Бригада аварійної газової служби «104», котра прибула на місце, зафіксувала витік газу в одній із квартир житлового будинку за тією ж адресою. Однак, споживач не допустив бригаду у свою квартиру.

Як стало відомо, станом на 17.30 год чоловіка забрали до психіатричної лікарні. Про це повідомили на Гарячій ліній міста Львова. 

"Завдяки Львівській місцевій прокуратурі -3, Франківській РА та відділу поліціі чоловік, який нікого до себе не впускав - проходить обстеження стану здоров'я", - пише Анатолій Цип′ящук у Фейсбуці.

1 987974365nshot 1