Screenshot 4 2Сьогодні, 13 липня, делегація Старосамбірщини проїхала Львовом аби востаннє попрощатись із молодшим сержантом ЗСУ, уродженцем села Верхній Лужок, – Лужецьким Володимиром Миколайовичем, що загинув, захищаючи Україну. Проте, львів'яни так і не прийшли провести бійця у останню путь.

"Ці діячі активісти які повилазили в 2017 році, які створюють комісії, щоб вказувати хлопцям з АТО де вони мають утримовати землі? А зустріти Героя який захищав Україну та відав життя не має нікого і це так постійно!

Сьогодні привезли захисника його душа пішла в Рай а тіло покладуть у землю, і не будуть йому виговорювати "а чо ти взяв там, а не там", або "стільки а не стільки"...", - каже відомий львівський волонтер Степан Білас у коментарі до посту у Facebook.

Нагадаємо, на Старосамбірщині на знак скорботи за загиблим, 13-14 липня оголошено днями жалоби. В цей час приспустять Державні прапори України із траурною стрічкою на адміністративних будівлях органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій району.

Життя молодого бійця обірвалось внаслідок нещасного випадку 9 липня 2018 року у місті Краматорськ Донецької області.