29 700x445ЛКП «Центр розвитку туризму м. Львова» уже п’ятий раз оголошує тендер на проведення «Реставрації та пристосування підземель Львова для потреб підземного туристичного маршруту». Новий тендер був розміщений на порталі Prozzoro 4 липня, пише ІА «Вежа».

Відповідно до тендерної документації, на проведення цих робіт передбачено 5 млн 443 тис. гривень. Роботи повинні завершити до кінця 2019 року. Визначення переможця торгів заплановано на 23 липня.

Варто зазначити, що попередніх чотири спроби знайти підрядника були невдалими. Торги не відбулись у зв’язку з поданням на аукціон менше двох пропозицій.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що в підземелях Ратуші планують облаштувати «Музей міста», втім роботи обіцяли провести протягом 2018 року.

«Музей міста буде простором для тимчасових чи довготривалих виставок, запрошуватимемо кураторів, які пропонуватимуть свої ідеї для виставок, а найкращі будемо втілювати у цьому просторі. Загалом, це виставковий простір у форматі змінних виставок, що пов’язані з міською історією, культурою та концепції міста загалом», – зазначила Тетяна Бей, начальниця Музею міста ЛКП «Центр розвитку туризму Львова», в коментарі Zaxid.net.

За її словами, до кінця року планують відкрити приблизно шість залів для виставок, що стане першим етапом відкриття музею. Загальна площа музею становитиме 600 м. кв.