1 Salmonella simptomi vidi lechenie i foto 2В отруєних львівським фаст-фудом пацієнтів діагностували сальмонельоз. Про це пише Четверта студія.

Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, станом на 18 липня, за допомогою звернулось 30 осіб (1 дитина), з них було госпіталізовано 28 осіб. Постраждалі потрапили до лікарень Львова, Пустомит, Червонограда, Новояворівська. На даний час виписано 12 осіб, в стаціонарі залишається 16 пацієнтів. Після отримання результатів бактеріологічних обстежень, пацієнтам, що виписались, встановлено діагноз “сальмонельоз”.

Як повідомлялося, 13 липня до Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф поступило повідомлення про госпіталізацію у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню та інфекційне відділення Пустомитівської ЦРЛ пацієнтів із діагнозом харчова токсикоз-інфекція та гостра кишкова інфекція, з числа тих, що харчувались в закладі громадського харчування Tomash Kebab на вул. П.Куліша, 10 у Львові.