1 kata kata pada airЯк повідомив заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак, ЛМКП «Львівводоканал» забезпечене реагентами для очистки води (гіпохлоридом натрію та рідким хлором).

Договори з постачальниками реагентів були укладені після проведених тендерів, на конкурсній основі. Постачальники гарантують, що виконають свої зобов’язання щодо постачання рідкого хлору до кінця року. Про це повідомляє Медіастар.

«ЛМКП «Львівводоканал» здійснює безперебійне і якісне водопостачання мешканцям міста Львова. У Львові вода очищається двома методами: перший — це із застосуванням гіпохлориду натрію (сіль) — 42% води. При цьому методі використовується сучасне німецьке обладнання. Другий метод, яким очищається 58% води — це із застосуванням рідкого хлору. Тому для міста Львова не критична ситуація через проблеми в роботі «Дніпроазоту», адже у нас фактично половина води очищається сіллю, а половина хлором. Натомість у більшості міст України для очистки води використовують лише рідкий хлор.

Для придбання солі і хлору були проведені тендери. З переможцями тендерів підписані договори для постачання необхідних реагентів до кінця року. Постачальники гарантують, що навіть у цій ситуації вони виконають свої зобов’язанні щодо постачання рідкого хлору", — розповів Сергій Бабак.