gr040315remont ae3df57c7be83faf8c22da39f085b07fУ Бориславі випускники, вчителі, батьки учнів і всі небайдужі до ювілею школи №7 зібрали суму благодійних внесків, що перевищує 500 тис. грн. Про це сказано у повідомленні на сторінці у соціальній мережі школи №7, пише ІА ZIK.

Для початку активісти запланували здійснити роботи з благоустрою території школи – застелити доріжки перед закладом бруківкою. Але зібрані кошти вже перевищили необхідну для реалізації цих задумів суму і будуть спрямовані на інші ремонтні заходи. Роботи на території школи вже тривають. Наразі демонтовано старе асфальтне покриття і проводяться підготовчі роботи для встановлення бруківки, частково встановлено бобордюр

«Зібрана сума дає можливість провести також капітальний ремонт санвузлів. Здійснено демонтаж унітазів, рукомийників, сантехнічних перегородок, – розповідає один з організаторів зі збору благодійних внесків Микола Когут. – Встановлено нові водяні та каналізаційні труби, проводиться заміна електропроводки для того, щоб у перспективі була можливість влаштування водонагрівальних систем. Також в санвузлах проведено заміну вікон, підвіконників. Всі роботи по заміні сантехніки та електропроводки здійснюються випускниками школи безкоштовно». 

Також за кошти мецената Роксолани Левицької проводиться капітальний ремонт стін і стелі однієї з рекреацій на 1 поверсі із заміною електропроводки, освітлення, підвіконників та сучасним графічним розписом, йдеться у повідомленні.