4 n 431fdКінцеву зупинку тролейбуса №13, який курсує за маршрутом площа Підкови — вулиця Грінченка, планують перенести з перетину проспекту Свободи безпосередньо на сам проспект, де тролейбус зупинятиметься навпроти ресторану «Галерея Лицарів». Про це  повідомив речник ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар, пише Tvoemisto.tv

За його словами, у межах рерганізації руху на Дорошенка, таким чином хочуть збільшити кількість смуг для проїзду на вулицю Гнатюка, якою й пересуватимуть приватні авто, після створення пішохідної зони на початку вулиці Дорошенка. Втім поки що такі зміни лише на етапі розгляду.

Додамо, що на тролейбусному маршруті №13 щодня з 6:00 до 22:00 курсують приблизно 11 тролейбусів із інтервалом 5-6 хвилин. Маршрут тролейбуса від вулиці Зернової до центру міста продовжили у 2015 році.

Нагадаємо, вчора, 19 липня, у Львові почали встановлювати нові дорожні знаки, оскільки вже від завтра трамваї на вулиці Дорошенка зупинятимуться на зупинках, які перенесли ближче до проспекту Свободи. Реорганізацію руху планують запровадити за декілька тижнів, оскільки очікують на поставку нових світлофорів із Німеччини.