37397750 1810508829002734 4245269215805702144 nВчора, 20 липня, у Львові відбулася зустріч з проектування та будівництва альтернативної дороги до мікрорайону Рясне. Про це повідомляє сайт ГО "Варта1".

Першим розглянули варіант, що сполучатиме два мікрорайони Рясне та Левандівку. Пропрацьовано 4 варіанти сполучення такої розв’язки.

Другий варіант розглядали сполучення Рясного з вул. Винниця, з проїздом через дачні кооперативи.

Також має бути виїзд на дану ділянку. Після цього буде прийнято рішення про пріоритетність будівництва.

З приводу цієї ініціативи висловився голова ГО “Варта 1”, депутат ЛМР Ігор Зінкевич:

"Для мене це стало повною несподіванкою, адже щодо такої новації та її обговорень інформації не надходило. Тож про цю підприємливість я дізнався безпосередньо від її авторів, які запевнили, що це у них вийшло зовсім спонтанно.

Наскільки відомо, обговорення проектування відбулося між названими двома депутатами ЛМР, хоча на мою думку, до подібних ініціатив варто залучати усіх уповноважених, зокрема депутатів Шевченківського району Львова. Адже вони також мають відповідальність перед громадськістю, прекрасно усвідомлюючи нагальність створення такої транспортної розв’язки.

До прикладу, мені ця тема дуже близька й важлива. Тож я би радо також прийняв участь у подібних обговореннях. Відтак маємо надію, що на наступних нарадах щодо цієї теми будуть залучені вже всі посадовці", - каже Зінкевич.