38700099 228154034509167 4502709989319639040 nУ неділю, 12 серпня, з 10:00 до 13 год на вулиці Вірменській у Львові відбудеться "Сніданок довіри".

"Літні недільні ранки – прекрасний час для початку нових традицій. Снідати разом у середмісті, ділитися домашніми стравами і кавою, ділити неділю у спільному товаристві – ось що ми пропонуємо вам. 

Захопіть щось смачне, беріть дітей, друзів, домашніх улюбленців, і приходьте в неділю від 10:00 на вулицю Вірменську (верхню частину — від вулиці Друкарської до “Дзиги”) . 

Артисти, власники закладів, активісти, музиканти, журналісти, просто містяни зійдуться за одним довгим столом з домашніми стравами і кавою, які ми принесемо з собою для спільної трапези. Тут ми маємо відчути, що у Львові є спільнота не лише у соцмережах. Будемо обмінюватися цікавими ідеями, проектами і навіть домашніми рецептами з тими, хто живе поруч, і хоче зробити щось добре. Будемо разом снідати, говорити, жартувати, слухати музику, знайомитися. Станемо сусідами, які винесли у подвір’я великий стіл, і за неспішною трапезою обговорюють міське життя. 

Спільні міські сніданки вже мають свою історію і у Львові, і в усьому світі. Сніданок Довіри буде повторюватися ще неодноразово. Він не матиме конкретних завдань чи висновків. Головне в ньому – спілкування і знайомства, обмін думками та енергіями", - кажуть організатори.