23456789987655689983235679865454612 серпня в місті Львові пройде молитва за тих, хто потребує свободи від наркотиків та алкоголю, а також від різних важких хвороб. Про це повідомили організатори заходу церква «Нове покоління».

"Вже багато людей отримало зцілення та звільнення через молитву та служіння церкви. Це може стати твоїм шляхом вирішення проблеми!

Якщо ти залежна людина, або ти родич такої людини - запрошуємо тебе на служіння за адресою: вул. Замарстинівська. 130, 12 серпня. 15:00 Якщо потрібна допомога або консультація, телефонуйте за номерами: 096 462 44 42, 097 834 62 64", - сказано у запрошенні.

Нагадаємо, у 2009 році церкву «Нове покоління» строго попередили про порушення законодавства України.

Релігійна організація «Нове покоління» з'явилася ще на початку 90-х, але зараз отримала друге дихання. Один з лідерів організації, як сказано на її сайті, – Олексій Лєдяєв, якому зараз в'їзд в Україну заборонений.

У березні 2007 року окремі священнослужителі УПЦ КП взяли участь у спільних заходах з церквою «Нове покоління», а також запропонували Лєдяєву прочитати проповідь в одному з храмів УПЦ КП в Запорізькій області. Незабаром, правда, Філарет у відкритому листі заявив, що проповіді лідера церкви небезпечні для суверенітету України, а сама церква «має всі ознаки тоталітарної секти або тоталітарного культу», та відкинув будь-які пропозиції спільної роботи.

Незважаючи на це, у 2017 році у Києві у приміщенні Міністерства юстиції в Києві по суботах проводили сеанси масового зцілення: обіцялиь вилікувати рак, позбавити від наркотичної залежності або знизити рівень цукру у діабетиків, повідомляє сайт Спілки православних журналістів України.

«Коли кореспондент пробирався по коридорах Мін'юсту, в очі мимоволі кидалися молоді люди спортивної статури, деякі з наколками у вигляді перснів на пальцях. Вони, як виявилося, молодші пастори, які проводять служіння в домашніх групах, що формуються в кожному районі столиці», – пише автор статті.

Коли актовий зал наповнився до межі, а це, як ми підрахували, людей 600, на сцені з'являється пастор Андрій Тищенко, який протягом години запевняв, що зцілення від СНІДу, паралічу кінцівок та зняття родового прокляття – все це можливе, потрібно лише вірити.

Під кінець служіння почався обряд масового зцілення. Всі підняли руки, а пастор зі сцени дуже голосно став видавати дивні звуки, дехто з натовпу в цей час навіть почав сіпатися, ніби в конвульсіях. «Момент нагадував сцену екзорцизму з містичного фільму, коли в людину вселявся диявол та починав говорити вустами жертви. Як потім розповіла нам одна з прихожанок, пастор розмовляв своєю... ангельською мовою. «Ви звідси підете здорові, ви зцілитеся, а якщо не зцілитеся тут, то зцілитеся по дорозі додому. А якщо ні, то на небі зцілитеся. Там хвороб немає», – завершив свій виступ євангеліст. А прихожани повільно почали залишати зал», – розповідає кореспондент видання.

За інфомацією джерел Форпосту, захід у Львові проводитимуть російською мовою.