1 39289168 2110373182360338 8366099029884403712 nПредставники ДП Жовківського лісового господарства, СБУ, Національної поліції здійснили рейд на одну із пилорам у Жовківському районі, а саме на хуторі Білий Ліс, що поблизу села Туринки, на якому проводилась порізка деревини(нечіпованої).

Про це повідомляє районний депутат Ігор Муравський у себе на сторінці у Фейсбуці.

"Прибувши на місце, двоє чоловіків, які здійснювали порізку деревини, почали покидати пилораму і з поспіхом підводою навантаженою пиломатеріалами. Візуально оглянувши місце, побачили нечіпований ліс кругляк, пиломатеріали. На вимогу працівників поліції і працівника Жовківського лісгоспу показати ордер на ліс, їм у грубій формі було відмовлено. Пізніше пішли погрози до працівника лісової охорони.
Також представником лісової охорони було повідомлено на номер 102 і викликано слідчо-оперативну групу. Прибувши повторно на місце побачили, що частину деревини і пиломатеріалів із поспіхом було вивезено і заховано у лісі. Потім приїхали власники пилорами на Джипі і в грубій формі почали всім погрожувати. Слідчо оперативною групою було проведено слідчо(розшукові) дії, і також було їм відмовлено у пред′явленні документів на ліс і лісопродукцію. Прохання до керівництва правоохоронних органів взяти на особистий контроль. В подальшому будуть здійснюватись спільні перевірки із правоохоронними органами всіх пилорам на предмет незаконної вирубки реалізації деревини і лісопродукції", - пише він.