1 more1Замість того щоб працювати з особливими - дітками полетіла за кордон відпочивати. Схему розкрадання бюджетних коштів викрили у Громадській раді при СБУ у Львові.

Про це повідомила Галина Янко, голова ГР при СБУ, у себе на сторінці у Фейсбуці.

«Завтра у Львові дружина президента. Хотілося, щоб до підписання мемомарандуму їй було доведено до відома, як просувається кримінальне провадження щодо розкрадання бюджетних коштів посадовими особами школи для дітей з інвалідністю та вчителем, який замість того щоб працювати з особливими дітками, полетіла за кордон відпочивати. Але не забула, як керівництво так і вона, отримати заробітню платню, перебуваючи в теплих країнах, а посадовими особами підробити табеля і тд. Підтвердження перетину кордону, у той час як вона нібито пепебувала у роботі з дітками, слідчим поліції отримано в межах кримінального провадження. Точно так само, як і отримано підтвердження від держпраці щодо виплати заробітньої платні в той час, коли на затишному морі, а не з дітками перебувала дана особа.
Не впевнена, що в майбутньому кошти, які надходитимуть від дежавної програми з таким же ж успіхом не розкрадатимуть. Адже не департамент освіти викрив цю схему, а Громадська Рада при УСБУ у Львівській області та представники Громадської ради при ОДА. Прикро, що схеми і далі працюють....», - пише вона.