sob jur5 1534510604 600x360 3 0Управління капітального будівництва облдержадміністрації як головний розпорядник коштів, отримав 14 млн. грн, субвенції з державного бюджету на реставрацію комплексу споруд собору Святого Юра у Львові. Про це повідомили у прес-службі ЛОДА.

Нагадаємо, управління капітального будівництва Львівської обласної державної адміністрації 1 серпня підписало договір з ТОВ «Підприємство «Турист» щодо впорядкування території довкола Собору Святого Юра. 

Вартість угоди становить 4,88 млн грн. Окрім переможця, у торгах брало участь лише одне підприємство – «Спецбудмонтаж-НМ», яке подало на 7 тисяч дорожчу пропозицію.

До кінця року підрядник має замостити територію довкола собору, облаштувати сходи до входу в північну та південну частини трансепту храму, влаштувати дощову каналізацію, а також нове вуличне освітлення.

Згідно з системою YouControl, ТОВ «Підприємство Турист» засноване у Львові ще у 1996 році. Основним видом діяльності компанії є організація будівництва будівель. Засновником та керівником його є Володимир Смалюх.

Вчора, 17 травня, під час впорядкування верхнього обходу навколо Собору Святого Юра у Львові археологи віднайшли фундамент Церкви XIV- XVст.