big e1494697690421 890x39524 серпня, в День Незалежності України, відбудеться всеукраїнська акція – забіг «За тверезу націю». Збір учасників у Львові об 11:00 на площі Митній, пише IA Zik.

Як повідомляють організатори, забіг відбуватиметься за маршрутом Львів – Зимна Вода – Рудне – Львів, гасло заходу «Є Тверезість – є Незалежність!».

«Варто зазначити, що подібні забіги на День Незалежності вже стали доброю традицією та відбуваються вісім років поспіль. Ми своїм прикладом хочемо показати усім українцям, що наскільки важливо замість отруєння займатися спортом і постійно загартовувати свій організм. Окрім цього наголошуємо, що справді незалежною держава буде тільки тоді, коли кожен з нас стане вільним. А для цього спочатку необхідно звільнитися від алкогольного і тютюнового рабства, яке міцно тримає нашу націю у своїх обіймах», – зазначає Зеновій Станішевський, один із організаторів.

Зазначимо, організовують забіг Департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА, ГО «Твереза Україна» та «Твереза Галичина».