4 main new.1536923093Аргентинський фахівець Даріо Друді вирішив залишити роботу у львівських "Карпатах". Про це повідомляє Сьогодні.ua

Тепер він працюватиме в чилійському клубі "Уніон" з Сан-Феліпе. Нагадаємо, Даріо Друді виконував функції виконавчого директора "Карпат", а згодом, створив ударний тренерський тандем з Олегом Бойчишиним. Нагадаємо, що в середині серпня замість Олега Бойчишина до команди прийшов Жозе Мораїш.

Друді вже працював в Україні – тренував кропивницьку "Зірку". Після звільнення з клубу увійшов до тренерського штабу "Монако", з яким дійшов до півфіналу Ліги чемпіонів і виграв чемпіонат Франції.

Нагадаємо, після поразки "Карпатам" в чемпіонаті України Олександр Хацкевич натякнув про свою відставку. Однак пізніше він спростував відхід з "Динамо", пояснивши свої слова емоціями. Сьогодні ж Ігор Суркіс заявив, що дає Хацкевичу ще один шанс.

А кількома днями раніше Юрій Вернидуб після вильоту "Зорі" з Ліги Європи оголосив про свою відставку. Але і в цьому випадку відставці не судилося статися – президент клубу умовив наставника продовжити роботу.