1 creen546shot 1У Львові відбудеться тренінг для водіїв у межах Європейського тижня мобільності. Водіїв вчитимуть етики спілкування та поведінки.

Етика поведінки та дій водіїв з пасажирами та дотримання правил перевезення — про це та інше розповідатиме спеціальний тренер Олена Нагірна. Представник GIZ Уляна Вдовичин розкаже, чому важливо змінити культуру спілкування у громадському транспорті і як це відбувається за кордоном. Представник ЛКП «Львівелектротранс» Анна Зайцева розкаже, яка ситуація на сьогодні із культурою спілкування у громадському транспорті. Про це пишуть на сайті ЛМР.

Нагадаємо, щоб заохотити впроваджувати та пропагувати сталий («зелений») транспорт, а людей — спробувати альтернативи приватним автомобілям, у Львові з 16 до 22 вересня триває щорічний Європейський тиждень мобільності.

Львів уже ввосьме долучатиметься до проведення Європейського тижня мобільності. Проте, цього року його проведення є чи найбільш актуальним за ці роки. У червні місто прийняло План дій з розвитку транспорту у Львові до 2020 року, який задекларовано принципи сталої мобільності та наміри щодо реалізації заходів з розвитку сталої мобільності у різних напрямах. Цьогоріч також Львів розпочинає процес розробки Плану сталої міської мобільності, стратегічного документу, який визначатиме транспортну політику міста щонайменше на 10 років.