Scree56nshot 1Про це пише Богдан Гаврада у спільноті Варта 1 в соціальній мережі Фейсбук.

"Не можу повернути викрадений у мене автомобіль, який шукав більше року та сьогодні побачив на парковці біля Епіцентру (( Що робити? Допоможіть друзі.

Дане авто придбав по довіренсті 5 грудня 2015 року у п. Мацишин Юрій Андрійович, який зареестрований Перемишлянський район, с.Боршів. Зробивши повний капітальний ремонт авто, 1 лютого 2016 року віддав його в оренду Кравчишин Ігор Ярославович, який зареєстрований в м. Львів по вулиці Гната Хоткевича 10/87, склавши договір оренди. В квітні місяці 2017 року Кравчишин І.Я. пропав разом з авто, телефон вимкнений, в дома нікого. Більше року пошуку не дали результату.
28.07.2017 подав заяву на Кравчишин І.Я про те що він взяв авто та зник, і фактично його викрав.
Сьогодні при вияснені обставин, патрульні поліції повідомили мене що даний автомобіль уже поміняв два власника. Перший раз 6 місяць у 2016 році на п. Христину (прізвище не памятаю) і другий раз в 7 місяці на п. Ольгу яка сьогодні являється по техпаспорту власником.
Слідчо оперативна група приїхавши на виклик, скоро розібралися в ситуації, пояснивши мені що власник законний по документах, а у мене лише довіреність яка не дає право власності і авто навіть не заарештували до вияснення обставин.
На Кравчишин І.Я відкрита лише кримінальна справа по ст 190 ККУ (шахрайство), авто в розшук подано слідчим не було ((
На мої запитання як повернути втрачене авто, слідча відповіла що ніяк, бо є власник, а власник який продав Вам авто лишається власником, і мав право зняти з реестрації та продати повторно оскільки всі документи були в нього на руках.
Питаю як моє авто попало назад до власника? Я добровільно його не повертав! Прошу затримати авто, мені в поліції розводять руками і вказують на двері, бо вони нічого вдіяти не можуть. Що робити? Як діяти?".