1 180919 Grybnyk z naboyamy Krak11Учора, у вівторок, 18 вересня 2018 року, дільничному інспектору прикордонної служби відділу «Краковець» зателефонував мешканець прикордоння та повідомив про незнайомця, що перебував на околиці населеного пункту.

Як повідомила прес-служба Мостиського прикордонного загону, прикордонники перевірили інформацію та знайшли невідомого. З’ясувалось, що чоловік перебуває в прикордонній смузі без документів і не має постійного місця проживання.

«Чоловік зазначив, що збирає гриби, коли ж інспектор поцікавився «здобиччю» грибника, виявилося, що в пакунку замість грибів чоловік має значну кількість набоїв до нарізної зброї», – йдеться в повідомленні.

Прикордонники негайно викликали на місце події оперативно-слідчу групу Нацполіції, згодом за результатом огляду особистих речей громадянина було виявлено 160 набоїв калібру 5,45 мм, 35 набоїв калібру 7,62 мм та речовину, схожу на порох.

Походження набоїв чоловік пояснити не зміг та зазначив, що знайшов їх у лісі. Подальші слідчі дії щодо цього випадку проводять представники Нацполіції України.

Джерело: Яворів Інфо