1 42562171 492303754601712 4652269460760035328 nЯк стало відомо в цей час навколо туристичного комплексу "Буковель" знову відбувається щось незрозуміле.

Літають гелікоптери, невідомі в масках з автоматичною зброєю перекривають дороги. Про це повідомляє Фіртка.

Що саме відбувається - пояснень немає. Хтось каже, що це навчання, хтось припускає, що це друга серія залякування Олександра Шевченка через його критичні виступи на адресу Петра Порошенка.

Місцеві мешканці шоковані, вони не розуміють, що відбувається - чи це якісь зелені чоловічки, бо про жодні заходи чи якісь навчання людей ніхто не попереджав.

Офіційних коментарів з боку правоохоронців щодо подій біля курорту "Буковель" поки немає.

Нагадаємо, минулого тижня відбулися обшуки в приміщеннях всіх фірм, які є співвласниками "Буковелю", ресторанах та навіть дорожньо-експлуатаційній компанії ПБС.

Це одна з найбільших дорожніх фірм України, якій держава винна 350 мільйонів гривень. На дії правоохоронців та фейкові кримінальні справи Олександр Шевченко відреагував зверненням до Президента.

У заручниках опинилися навіть журналісти. 200 працівників ЗМІ з цілої України в цей час перебували в ТК «Буковель» на Фестивалі журналістики і потрапили на передвиборчі "Маски-шоу".