neboДо Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні у навчальних закладах Львівщини відбудеться низка виховних і тематичних заходів. Про це повідомляє Освітній портал Львівщини.

Зокрема, 17 лютого за участі вихованців та керівників гуртків Львівського обласного центру краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді та учасників Революції Гідності відбудеться круглий стіл щодо підготовки видання Книги Пам’яті.

У понеділок, 20 лютого, о 14:25 год на базі Жидачівського НВК відбудеться вечір-реквієм для вихованців гуртків Львівського обласного центру краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді.

О 15:00 год розпочнеться радіоміст вихованців дитячої радіостанції імені В. Мархасіна "Герої Небесної Сотні в наших серцях" Львівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

Також 20 лютого педагоги та учні загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів Львівщини візьмуть участь у покладанні квітів до могил Героїв Небесної Сотні на Личаківському кладовищі (початок – о 16:30 год) та у громадському віче біля пам’ятника Тараса Шевченка у м. Львові (початок – о 18:00 год).

У вівторок, 21 лютого, о 15:00 год. активісти обласного учнівського парламенту представлять учням Львівської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату № 1 виставу "Герої Євромайдану".

У середу, 22 лютого, о 14:00 год на базі Львівського обласного Будинку вчителя відбудеться вечір пам’яті Героїв Небесної Сотні та Героїв АТО за участі відомих львівських письменників та акторів.

Також до Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні у загальноосвітніх навчальних закладах області перший урок розпочинається виконанням Державного Гімну України та хвилиною мовчання, проводяться зустрічі учасників Революції Гідності та учасників АТО з учнівською молоддю.

Окрім цього, у Львівській обласній науково-педагогічній бібліотеці та бібліотеках навчальних закладів експонуються журнально-книжкові виставки, присвячені пам’яті Героїв Небесної Сотні, інформує прес-служба ЛОДА.