blablacar okko discountЗ 10 жовтня 2018 року BlaBlaCar в Україні переходить на новий етап свого розвитку та запускає платні опції для пасажирів. Про це йдеться на сайті компанії.

Щоб користуватися BlaBlaCar, пасажирам потрібно придбати доступ до сервісу на 1 день чи 1 місяць. Поїздки на короткі дистанції до 120 км залишаться безкоштовними. Водії продовжать користуватися сервісом безкоштовно, як і раніше.

Якщо ви подорожуєте як пасажир, то ще матимете безкоштовний доступ до BlaBlaCar протягом 3-х місяців. 

"Ще не активували свій 3-місячний безкоштовний доступ до сервісу? Ви можете зробити це, забронювавши поїздку до 5 листопада", - сказано у повідомленні.

Якщо ви долучилися до спільноти після 10-го жовтня, ми пропонуємо вам 1 місяць безкоштовного доступу, аби ви відчули, наскільки простішими стають ваші подорожі завдяки BlaBlaCar.

Коли закінчиться термін безкоштовного користування сервісом ви зможете обрати, як користуватися BlaBlaCar, залежно від частоти ваших поїздок.

"Подорожуєте час від часу? Придбайте доступ на 1 місяць за 59 грн. Подорожуєте рідко і вам необхідно лише декілька поїздок? Оберіть доступ на 1 день за 49 грн. Зробити свій вибір ви зможете безпосередньо перед тим, як зв’язатися з водієм чи забронювати поїздку", - сказано на сайті.

Публікація поїздок на BlaBlaCar безкоштовна, як і раніше. За доступ до сервісу платять лише пасажири перед бронюванням поїздки.