maxresdefault5675434567У суботу, 20 жовтня о 17:00 мешканців житлових масивів Рясне-1, Рясне-2, Кам’янка та Батарівка запрошують на мирну акцію протесту, аби привернути увагу до проблеми з транспортом. Як повідомили учасники акції у соцмережах, збір учасників відбудеться біля магазину “Сільпо” в Рясному-1, пише 032.ua.

“Ми поки не закликаємо і не проводимо радикальних дій, як-от перекриття доріг. Акція має мирний і попереджувальний характер - ми просто хочемо щоб нас почули”, - зазначили активісти.

На акцію також запрошують міського голову Львова Андрія Садового, аби обговорити наболілі питання з транспортним сполученням мікрорайону.

Учасники події вимагають: збільшити кількість автобусів, які курсують до та з Рясного, особливо у ранковий час; відновити маршрути №49, 30, 12, 54, а також продовжити графік рух автобуса №6А до 23 години.

Окрім цього, мешканці рясного наполягають на негайній розробці проекту будівництва дороги з Рясного до Левандівки і виділити кошти на початок робіт з бюджету міста на 2019 рік.

Нагадаємо, 11 жовтня на сесії Львівської міськради одразу кілька депутатів наголосили на проблемі транспортного сполучення Львова у напрямку Рясного та Брюховичів.