justunka2У Львові продовжується збір коштів, аби відновити слух маленької Юстинки Тухай. Залишилось зібрати 684 тис. грн. "Якщо до квітня не вдасться зібрати необхідну суму, дівчинка може не почути голос мами ніколи...", - повідомляє Роксолана Зінкевич у групі "Варта 1".

"Дорогі друзі, щиро дякуємо усім, хто вже долучився до допомоги. Допоможіть дозбирати необхідну суму, Юстинка надзвичайно хороша та життєрадісна дівчинка. Глухота Юстинки — це серйозна проблема для сім’ї. Через глухоту мова дівчинки не розвивається, а наслідком глухоти стає німота. На сьогоднішний день основний метод реабілітації слуху Юстинки - це операція (кохлеарна імплантація), яку призначили за неефективності слухових апаратів.

Станом на 20.02.2017 зібрано 156 000 грн. Необхідно зібрати ще 684 000 грн.

Загальна сума до збору- 840 000 грн.

Закликаємо усіх небайдужих долучитися до допомоги. Навіть 10, 20...50...грн це вагома допомога Юстинці. На збір коштів, на жаль, є дуже мало часу", - йдеться у повідомленні.

justunka
Маленька Юстинка хоче чути голос мами...
Марія Тухай, мама дівчинки, каже, що операція проводитиметься у Києві в "Інституті отоларингології".

"Допоможіть будь ласка моїй донечці, якій 2 рочки почути цей прекрасний світ та подолати страшну недугу - глухоту, яка ізолює її від світу. Пройшовши з Юстинкою обстеження у Львові та Києві, ми з чоловіком почули діагнози, які нас шокували - "Глибока двохстороння сенсоневральна глуховатість ". Інакше кажучи, наша дитина нас не чує. Звичайні слухові апарати не допоможуть нашій дитині почути, їй рекомендований кохлеарний імплант, з допомогою якого Юстинка зможе почути звуки та повноцінно розвиватись. Дитині потрібна операція із вживленням кохлеарного імпланта, яка коштує 29 500 євро, у гривнях це приблизно 840 000. Тому просимо фінансової допомоги у всіх небайдужих, наіть маленька сум а- це буде велика допомога, якщо відправить велика кількість людей. Дуже Вас просимо, не будьте байдужі. Операція буде проводитись у Києві в "Інституті отоларингології" ім. проф. О,С. Коломійченка Національної Академії медичних наук України".

Реквізити для перерахунку коштів:

Номер Картки Приват Банку 4149 4978 6441 2244 
оформлена на маму - Тухай Марія Романівна

Номер тел. мами Тухай Марія Романівна - 0973719590 
Адреса соц. мережі https://vk.com/id132280107