12051968 originalУ суботу, 3 листопада,  з 12 до 14 год вздовж вул. Варшавської у Львові пройде пікет громадських активістів і жителів вулиці Малогосківської Мешканці також запришубть долучитись усіх охочих львів'ян до тихої акції "Парасольний пікет проти переущільнених забудов".

"Як відомо, майже усі містобудівні умови та обмеження (дозвільна документація на початок будівництва), що видаються по наших мікрорайонах, мають вдвічі завищені показники як кількості людей на гектар площі, так і відсотковості забудови ділянок і їх висотності.

До повного щастя, чи не щоденно, земельні ділянки низькоповерхової забудови тихцем перетворюються на ділянки для зведення багатопід'їздних багатоповерхівок. А це означає, що замість закладених у генплані 10-12 тисяч люду, тут зовсім скоро буде близько 40 тисяч на цілковито відсутню інфраструктуру.

Садочки? Школи? Дороги? На це в міської влади немає ані грошей, ані бажання, бо ж це не те, що несе прибутки до особистих портфелів.

Ми хочемо, аби влада нас почула! Ми вимагаємо призупинення чисельних будівництв до приведення їхньої дозвільної документації у відповідність до чинних державних будівельних норм (ДБН).

Спочатку дороги-садочки-школи - потім раціоналізовані і законні будинки!

Символом протесту буде розкрита парасоля. Так, як вона захищає людину від дощу, так і ми прагнемо захисту від незаконних дій чинної міської влади!", - пишуть активісти.