45342230 490826844762171 352164756808794112 nВ межах Lviv Fashion Week відбувся показ Olesya Marchyk & Butterfly in blue. Проект створений для подолання інформаційного  бар'єру. На подіум вийшли професійні моделі та пацієнтка Легеневої Гіпертензії Марта Ядчишин.

Характерною ознакою проекту Butterfly in blue є нафарбовані блакитною чи синьою помадою губи, прояв підтримки людям із цим рідкісним захворюванням Легеневої Гіпертензії.

Олеся Марчук розповіла, що долучилася до проекту Butterfly in blue бо створює одяг для красивих і сильних дівчат. Які кожен день проводять в активному русі, підкорюю нові міста та місця. Досягають висот у кар'єрі та є сміливими як Марта, котра вперше вийшла без підготовки на подіум.

Інші пацієнти Легеневої Гіпертензії спостерігали, за дефіле в якості гостей та поділилися такими враженнями.

«Я у великому захваті від всього дійства, від тої атмосфери, в якій я побувала. Це було неймовірно круто! Олеся, бажаю Вам успіху та натхнення, і дякую за те добро яке Ви несете. За те, що бачите в жінках лише красу Мартуся, ти була неймовірна, ми всі тебе підтримували, і пишались тобою! Бажаю тобі розвитку, і впевнено йти до бажаних цілей!», - каже Міра Дзюбінська.

«Olesya Marchuk, ви чудова людина, від якої лине щирістю і добротою. Вдячні вам сильно. Марта Ядчишин – ти красуня і молодчинка!» - додає Надія Нусь, дівчина із таким же діагнозом.

«Проект “Butterfly in blue”створений БФ «Сестри я Даліли», з метою подолання інформаційного бар’єру у напрямку легеневої гіпертензії у сфері fashion індустрії»- пояснила Оксана Куліш, керівник благодійної організації.

Захід проведено за сприянням Lviv Fashion Week
Партнери: Kasandra - шкіряне взуття  
maekeup  team EgoStyle
Інформаційний партнер-«Перший Західний».