286067w540zc0Переможницею популярного телепроекту «Модель XL» ( «1 + 1») стала 23-річна львів'янка Наталя Петрик. Учасниця шоу буквально вирвала перемогу у конкуренток в останньому конкурсі - дефіле на показі нової колекції Андре Тана в рамках українського Тижня моди. Одним з перших привітав Наталію з перемогою її батько - Юрій Петрик - мер міста Добромиль Львівської області, повідомляють Факти.

- Тато не розглядав серйозно моє бажання брати участь в проекті, - зізналася Наталя. - Він думав, що я проведу в шоу кілька тижнів і повернуся. Але мені хотілося довести своїм батькам, що я здатна досягати цілей і хочу сама приймати рішення про те, який шлях мені вибирати.

untitled356Відомо, що Наталя Петрик покинула навчання в Львівському університеті на юридичному факультеті і вибрала заняття кулінарією. Вона брала участь в проекті «МастерШеф», а останнім часом їздила по Україні з кулінарними майстер-класами.

- Зараз я хочу спробувати себе як модель, - сказала Наталія. - Мені цікаво знайомитися з новими людьми, подорожувати. Але, може, прийде час - і я знову повернуся до кулінарії.

Як переможниці другого сезону «Модель XL» Наталія зніметься у професійній фотосесії в столиці моди - Парижі, прикрасить обкладинку глянцевого журналу і стане обличчям нової лінійки одягу для пишних дівчат від Андре Тана.