1 0000250702457shot 1ЛКП «Зелений Львів» підписало договір на другу чергу реконструкцію парку імені Папи Римського Івана Павла ІІ на Сихові. Як стало відомо із сайту публічних закупівель Prozorro, реконструкцію вестиме фірма 23-річної танцівниці шоу-балету. Про це повідомляє ZAXID.NET.

Зокрема, у тендері на проведення робіт взяло участь шість компаній, перемогу здобуло ТОВ «Інвестиційна Компанія Укрбудсервіс», запропонувавши найнижчу вартість робіт - 8,7 млн грн. За ці кошти підрядник має прокласти нову алею у парку, становити лавочки та облаштувати освітлення. Роботи мають бути виконані до кінця 2019 року. Згодом ЛКП «Зелений Львів» планує почистити територію парку від сухостою.

ТОВ «Інвестиційна Компанія Укрбудсервіс» належить 23-річній Марті Петричко. На її сторінці у Facebook вказано, що вона танцює у шоу-балеті «ID», який співпрацює зі співачкою Іриною Федишин. Директоркою ТОВ «Інвестиційна Компанія Укрбудсервіс» є мати дівчини – Наталія Петричко.

Парк Івана Павла ІІ на Сихові – не перший, реконструкцію якого проводитиме фірма Наталії Петричко. Цього року з нею підписали угоди на реконструкцію Личаківського парку за 30 млн грн і на ремонт парку ім. Івана Виговського за 15,9 млн грн.

Окрім того, ТОВ «Інвестиційна Компанія Укрбудсервіс» реконструює став у ботанічному саду ЛНУ та побудує могильник для костомельного заводу, що біля Жовкви.

Торік ця фірма виграла тендер на рекультивацію сміттєвого полігону у Миколаївському районі.

Нагадаємо, першу чергу реконструкції цього парку розпочали ще у 2016 році. Тут, зокрема, проклали головну алею та облаштували освітлення.