23567654323456На стенді Національного університету «Львівської політехніки» представлені розробки викладачів та студентів інституту, повідомляє Defence.

Мобільна роботизована платформа «Борсук» призначена для використання на дистанціях до 600 м в середовищі з середнім рівнем невизначеності та агресивності. Рухається за допомогою металевих гусениць, має електромеханічний привід із задніми тяговими зірочками. Корпус каркасний, бронезахист відсутній. Платформа має високу маневреність та прохідність, не потребує особливих навичок керування, є модульним рішенням. Вирішує задачу дистанційного переміщення та транспортування вантажів та навісних модулів різноманітного призначення: проведення радіаційної, хімічної розвідки.

9876543456787654Наразі машина тестується, зокрема і в зоні ООС та доробляється з урахуванням побажань та вимог військових. Зокрема розглядається варіант співробітництва з компанією Global Dynamics.

Вектор-3 – портативний прилад, призначений для вимірювання модуля вектора магнітного поля корабля «на стопі», складається з герметичного контейнеру з трикомпонентним ферозондовим давачем, блоку електроніки та фал-кабельного барабану.

untitled3345676543234Наземна радіотелеметрична система (виріб РПА 1810 МЗ) призначена для приймання по радіоканалах телеметричної інформації від бортових систем ракет-носіїв типу «Циклон» та інших, формат інформаційного кадру яких відповідає стандартам IRIG-106, CCSDS. Є можливість приймання сигналів зі структурою інформації, яка пройшла процедури рандомізації та згорткового кодування.