7vtdb croper ru 500x366У п'ятницю, 16 листопада, комунальне підприємство "Львівавтодор" оголосило конкурс на впровадження у Львові електронної системи для оплати за проїзд у міському транспорті. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Відповідне оголошення розміщено на сайті Європейського банку реконструкції та розвитку, що надав підприємству кредит на реалізацію проекту в розмірі 10 млн євро.

"Очікуваний контракт охоплюватиме проектування, обладнання та програмне забезпечення, апаратні засоби, системи впровадження, а також послуги з технічного обслуговування", - зазначено в повідомленні банку.

Згідно з оголошенням, планується закупівля електронних квитків, тисячі валідаторів для 725 автобусів, 125 тролейбусів і 150 трамваїв, ручних засобів контролю. Крім того, переможець проекту має створити сайт і мобільні додатки для проекту.

Пропозиції приймають до 15 січня 2019 року.

Конкурс заплановано у два етапи. На першому етапі конкурсна комісія перевірятиме технічні пропозиції і не братиме до уваги кошторис. Участь у другому турі візьмуть компанії, пропозиції яких відповідатимть всім вимогам тендера. Крім того, компанії допустять до участі в другому турі після сплати тендерної гарантії в розмірі 200 тис. євро.

Як повідомлялося, ЄБРР виділив комунальному підприємству "Львівавтодор" кредит для впровадження системи електронної оплати за проїзд у міському транспорті Львова на суму 10 млн євро.