9b290615330959c66659e200e2339f27 890x395Компанія «Холдинг «Гранд Готель», одноосібним власником якої є депутат Львівської міськради від фракції БПП “Солідарність” Григорій Козловський, виграла апеляцію у суді із мерією Львова через штраф у розмірі 170 тисяч гривень за незаконнунадбудову «Гранд Готель», що на просп.Свободи, 13. Про це йдеться у рішенні Галицького районного суду Львова.

1447150 1496305Зазначимо, що адмінкомісія оштрафувала Козловського ще в червні цього року. Цікаво, що тоді члени комісії розглядали одразу два протоколи та оштрафували депутата як власника приміщень на просп.Свободи, 13, зобов'язавши його сплатити штраф у розмірі 1700 грн. Другим протоколом комісія на 170 тисяч гривень, як юридичну особу, оштрафувала ТОВ "Холдинг Гранд Готель".

У вересні керівник адміністративної комісії Андрій Москаленко розповів, що Григорій Козловський штраф досі не сплатив.

Нагадаємо, що відкриття "Гранд Готелю" у Львові відбулося 31-го березня цього року. В рамках урочистої церемонії в центрі міста відбувся історичний парад, а згодом до готелю завітали зіркові гості, серед яких Періс Хілтон, Катя Осадча, Дмитро Добродомов та інші. 

Григорій Козловський є найбагатшим депутатом серед своїх колег у міській раді Львова. У своїй декларації за 2017 рік бізнесмен вказав, що отримав трохи більше 16 мільйонів гривень доходу. Левову частину грошей, а саме 9, 75 мільйонів гривень, Григорій Петрович отримав від підприємця Серьогіна Дмитра Юрійовича.

Нещодавно, Козловський викупив будинок на вулиці Дорошенка у Львові за півціни.

Депутат є єдиним власником ТОВ «Королівська пивоварня», ТОВ «Холдинг «Гранд Готель»», ТОВ «Академія футболу» та співзасновником ПП «Телець».Крім того, йому належить також ресторан із акулами на площі Ринок та футбольний клуб "Рух", що базується у Винниках.