1 5663studУ Всеукраїнському конкурсі спортивної фотографії переміг студент зі Львівщини. Про це повідомляє Львівська газета

Володимир Якимчук з Радехівщини здобув перемогу в конкурсі, який проводив Національний олімпійський комітет України. Відомі спортивні фотографи та олімпійці визнали його світлину найкращою.

Фотограф народився і виріс у селі Павлів Радехівського району, а зараз навчається у Львівському державному університеті фізичної культури. Володимир професійно займається карате і фотографією. Каже, що захопився знимкуванням вже давно.

"Я почав з карате і зараз теж найбільше його фотографую, бо сам займаюсь ним і розумію особливості цього виду спорту. Мені здається, що без цього важко фотографувати. Коли я чарлідинг фотографував – там теж спочатку було важко, але декілька змагань пройшло і вже легше. Взагалі, почав фотографувати у клубі "Самурай", до речі, фото, яке перемогла – зі змагань, які організовував цей клуб", - Володимир Якимчук

За умовами конкурсу, Володимир надіслав 5 світлин: зі змагань з карате, зі змагань з чарлідингу та зі змагань у дитячому таборі. 

1 45467957ebc7f6f64c847785bdc10fa25908cc7.md
Фото з архіву Володимира Якимчука