16729 5005ca3dd6cc2d904da821203dad2ba6 8119В ексклюзивному інтерв’ю для телеканалу «ПравдаТУТ Львів розповів свою версію того, як треба гартувати, перевіряти, і як проконтролювати українських політиків:

«Усіх цих політиків які йдуть до президентства чи до парламенту зібрати в одну «купу». І відправити зі мною на збори. Їх навіть не треба ганяти. А просто знімати як лайф життя, як реаліті шоу. Без їжі, нічого їм не давати. Ну хіба що води. І щоб вони пожили в колективі так між собою місяць. Здобували їжу. Побачите, вони б «схавали» себе через тиждень».

У повній версії інтерв’ю для телепроекту «Сильні. З Оксаною Гнатишин» почуєте також думку Олександра Усика про своїх критиків, про те що вразило боксера, коли відвідував хлопців на Сході, як святкує Різдво Христове, як виховує дітей. Не обійшлося і без відвертих зізнань дружини Чемпіона Катерини Усик.

Повну версію інтерв’ю ви зможете побачити 31 грудня о 22:00 на телеканалі «ПравдаТУТ Львів». А на сайті телеканалу з першого січня Нового Року.