skandalno izvestnogo politseyskogo yuriya zozulyu vernuli v kievВчора, 2 січня, на сторінці Police Control Ukraine в Facebook опублікували відео виступу в одному зі столичних нічних клубів глави патрульної поліції Києва та екс-керівника львівської патрульної поліції Юрія Зозулі, під час якого поліцейський у своїй новорічній промові до підлеглих неодноразово матюкався, пише GordonUa

"Ми робимо надзвичайно важливу справу. Нам не вистачає сил, досвіду, терпіння, грошей. Нам не вистачає всього. Але ми повинні продовжувати все це робити. Тому що як тільки ми перестанемо це робити, в країні настане просто п*здєц, просто срака величезна - як тільки патрульні, особливо в Києві, підуть з вулиць", - заявив він.

Зозуля хотів продовжити свою промову, але на сцену піднялися дві дівчини і повели його. У цей час із залу кричали: "Юра, молодець!"

Пізніше паблік "Police Control Ukraine" опублікував ще один уривок виступу Зозулі. Він каже, що доручив командирам підрозділів розповісти підлеглим про підсумки року.

"Це їхнє завдання - вам розповісти. Я не хочу вам розповідати про підсумки року. Типу скільки грабежів було розкрито, скільки було оформлено ДТП і іншої всякої х*йні. Краще собі спокійненько побухати, а я поговорю про більш абстрактні речі. Я вам скажу, що у нас є величезна управління патрульної поліції в місті Києві. Ми - ох*єнна інституція ", - заявив він.

За даними "Українських новин", відео було знято на новорічному корпоративі.