У критичну ситуацію в Польщі потрапила львів’янка з хворим 8-річним сином.

Про це повідомила волонтерка, директор благодійного фонду "Крила надії" Наталя Липська.

«Хлопчик Руслан Кравець, 8 років. дитина після лікування раку і пересадки кісткового мозку. Їхали в Польшу на чергове обстеження, в дорозі підхопив інфекцію і знадобилася термінова госпіталізація. Через неспроможність родини оплатити госпіталізацію (ніхто на то не розраховував і в батьків закінчилися кошти) дитина була виписана з клініки фактично на вулицю. Зараз хлопчик з мамою перебуває в готелі поряд з клінікою але поки не буде погашено борг і внесено кошти для подальшого лікування жодної медичної допомоги дитина не отримує. У випадку дитини, яка перенесла рак і ТКМ це дуже і дуже небезпечна ситуація. Є ризик прогресії раку і відторгнення трансплантанту. ТЕРМІНОВО потрібна госпіталізація. Для того, щоб дитину прийняли в клініці необхідно 189 360 грн ( 27 246 злотих )
В батьків коштів більше нема і взяти нема звідки. МОЗ в оплаті відмовив. Надія лише на небайдужих», - написала Липська на своїй сторінці у Фейсбук..

Реквізити, за якими можна допомогти хворій дитині:

ПриватБанк - 4731 2171 0995 3453 (Ліпська Н.С.)
http://krylanadiyi.org.ua/info/rekvizyty - реквізити фонду
Призначення платежу -"Добровільна пожертва Кравець Руслан"

ВАЖЛИВО - якщо при переказі коштів на карту 4731 2171 0995 3453 видає повідомлення "перерахувати неможливо, через ліміт операцій на карті отримувача" це якийсь тимчасовий глюк системи в Приваті, в реальності жодних обмежень по кількості транзакцій нема. В такому випадку можна переказати на дублюючу карту 5169 3305 1136 7333 (Ліпська Н.С. БФ "Крила надії" - карта фонду) просим вибачення за незручності. Дякуємо!.