lordДрузі, звертаємось по допомогу у пошуках собаки-героя! Лорд – унікальний і дуже відважний пес, він пройшов війну та був вірним помічником військового медика, допомагаючи рятувати життя бійцям. Зараз же собака загубився, тож просимо небайдужих звернути увагу, чи не зустрічався їм часом загублений Лорд десь на вулиці.

Лорд – дорослий чорний лабрадор, який загубився і може бути у Львові чи неподалік від міста. Лорд – це не просто собака, це відважний службовий пес, що пройшов війну і допомагав військовим на фронті. Господарем Лорда є парамедик Першої медичної роти ім. Пирогова Нацгвардії України Юрій Подебрий, він дуже просить усіх долучитись до пошуків Лорда.

«Це ціла історія і трагедія водночас! В першу чергу, страшенно страждає дитина за собакою! Страждає так, що втіхи немає! Цей пес пройшов війну, допомагав витягати поранених…. На коліна стаємо, допоможіть знайти! Він загубився у Львові і вже місяць пошуки не дають результату. Будь ласка, придивіться, можливо у сусідів нещодавно з’явився дорослий лабрадор…» – йдеться у повідомленні на сторінці спільноти, спеціально присвяченій пошукам собаки.

Господарі обіцяють винагороду за інформацію про місце перебування Лорда. Ділитись корисними даними можете у спільноті на Фейсбук чи за телефоном  093 506 02 08.