1419844383 756x4099 січня о 18.30 до поліції надійшло повідомлення по те, що на вулиці Вернадського у Львові, з вікна будинку випав молодий хлопець. Від отриманих травм він помер до приїзду медиків. Поліцейські встановили, що 16-річний львів’янин випав з вікна 6-гоповерху свого помешкання.

Після оприлюднення інформації про цей випадок до редакції Форпосту звернулася мешканка цього будинку. Жінка розповіла, що у одній із квартир на 4-му поверсі діє "точка" продажу наркотиків.

"Прочитала про юнака, який випав з вікна на Сихові і по фото зрозуміла, що ця трагедія сталася в моєму будинку. Загиблий Ілля - друг дитинства моєї доньки. Прочитавши причину, що можливо дитина наковталася галюциногенів - жахнулася. В нашому будинку і саме в тому під'їзді, де сталася трагедія, продають наркотичні речовини на 4-ому поверсі. Загиблий проживав на 6-ому. Зверталася у відповідні органи анонімно та реакції нуль. Чоловік пів року тому звертався до знайомих в поліцію, просив вжити заходи безрезультатно. Обшукали квартиру горе-продавців, затримали на кілька днів і відпустили. Щодня в цю квартиру де збувають наркотичні речовини, приходить маса молодих хлопців, я не знаю чи загиблий щось купував там.... Та я не здивуюся цьому.... Публічно боюся це в пості писати", - розповіла жінка.

Форпост просить органи правопорядку вважати це повідомлення офіційним запитом. Людина, яка звернулася абсолютно викликпє довіру.

Сьогодні, 12 січня, відбудеться похорон. У цей день у матері хлопця День народженя.