49561105 231439114443890 534769951437750272 nУ самому центрі Львова на площі Ринок у крамниці "Копальня кави" львів'янам та гостям міста пропонують посмакувати напій із незвичайної кавової чашки. Таку нову львівську екзотику висміяла відома блогерка Роза Туманова у Фейсбуку.

"Здавалося б, коли ми зайшли до "Копальні кави" в центрі Львова, то нічого особливого не впадало в око. Тебе звично огортає аромоксамит кави, продаються джезви на різний смак, щоб створювати найсмачніший напій просто в себе на кухні. Є і чашки найрізноматнішої форми та кольору.

І все, здається, традиційно, доки не натрапляєш випадково на філіжанки з... прутнями. Спочатку ніяково відводиш очі, а потім, зробивши деяке зусилля над собою, протерши очі, бачиш, що таки не привиділось. І ми таки не перенеслися в просторі й не опинитися в ресторані "Мазох", де, певно, ці чашки більше пасували б.

Та, певно, господарі цього закладу вирішили, що туристам такий досить пікантний презент прийдеться до смаку, якщо він таки представлений в асортименті товарів", - каже Роза Туманова.