kopytkoНародний депутат Юрій Тимошенко (фракція Народного фронту) намагався у суді взяти на поруки підозрюваного у замаху на Богдана Копитка Вадима Цукерника, який керував підривом вибухівки. Про це у своєму пості на Facebook пише Віка Балицька.

«А тепер вдумуємося: чим міг керуватися нардеп від Народного фронту, коли наважився ризикнути своєю репутацією і брати на поруки підозрюваного у вбивстві. Хм... удівітєльноє рядом. Ні, ну припустимо, що нардеп, який (як написано у вікі) є гвардійцем бату Кульчицького відчуває деяке війсьово-побратимське співчуття до Вадима, який був в Айдарі ( типу як художник до художника). Але ми ж намагаємося товаришувати з реальністю) Цукерник причетний до вбивства. Він повнолітній, він робив це свідомо. НІякі його заслуги на війні не можуть перекреслити участі у важкому злочині», - написала Віка Балицька.

Суддя Галицького суду Людмила Городецька, як повыдомила дописувач, не підтримала заяву Тимошенка і залишила Цукерника під арештом.

Нагадаємо, замах на підприємця Богдана Копитка було скоєно 29 серпня, поблизу Старого Села на Львівщині. Виконавці підірвали автомобіль «Мерседес», загинули троє охоронців Копитка, ще один отримав поранення. Сам бізнесмен, який їхав в іншому автомобілі позаду, не постраждав.