1474142У вівторок, 22 січня, управління комунальної власності Львівської міської ради провело аукціон з продажу нежитлових приміщень другого, третього, четвертого поверхів та мансарди на вул. Шевській, 10. Переможцем аукціону стало зареєстроване 12 днів тому ТзОВ «ІнвестБудЛьвів», власником якого є колишній воротар винниківського «Руху» Олександр Дяченко. Про це повідомляє Zaxid.net

За цей лот «ІнвестБудЛьвів» запропонувало найвищу ціну – 27 млн грн. На аукціон виставили практично весь будинок на вул. Шевській, 10 (бічна вулиця площі Ринок), окрім першого поверху.

Загальна площа приміщень другого, третього, четвертого поверху та мансарди становить 449,7 м2. Стартова ціна лоту становила 16,4 млн грн. У аукціоні взяли участь лише два учасники ТзОВ «ІнестБудЛьвів» та ТзОВ «Українські телекомунікації».

Варто зазначити, що протягом трьох раундів підприємства фактично не конкурували між собою, залишаючи пропозиції незмінними.

1474142 1631998Відтак у аукціоні перемогло ТзОВ «ІнвестБудЛьвів», що запропонувало 27000001 (2,1 тис. доларів/ м2). Ця пропозиція всього на 1 грн відрізнялась від пропозиції ТзОВ «Українські телекомунікації». ТзОВ «Українські телекомунікації» не вперше бере участь у аукціонах, де перемагають фірми, що пов’язані з Григорієм Козловським.

До прикладу, у грудні підприємство, власником якого є Євгеній Сіліверстов, брало участь у аукціоні з продажу приміщень на площі Ринок. Тоді кінцева пропозиція фірми бізнес-партнера Григорія Козловського Юрія Ломаги також всього на 1 грн відрізнялась від ТзОВ «Українські телекомунікації».

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ «ІнвестБудЛьвів», що придбало практично весь будинок на вул. Шевській, 10, зареєстроване всього 12 днів тому. Його власником є Олександр Андрійович Дяченко з Винників.